Η ομάδα μας

Λίγα λόγια για την ομάδα του εκπαιδευτικού κέντρου μας.

Δημήτρης Βέργος - Γενικός υπεύθυνος εκπαιδευτικού κέντρου - o coach της ομάδας. Είναι πτυχιούχος Ανωτάτης εκπαίδευσης με ειδίκευση στην πληροφορική και Microsoft Master Instructor για Microsoft Office 2002, 2003, 2007 και 2013 (ΜΜΙ - MCT), IC3 Educator και CompTIA STRATA certified. Διδάσκει τη σωστή χρήση υπολογιστών σε ενήλικες και τις πιστοποιήσεις Microsoft Office Specialist σε ενήλικες και σε παιδιά γυμνασίου και λυκείου.

 

Όλοι οι εκπαιδευτικοί της εκπαιδευτικής μας ομάδας έχουν εξειδίκευση είτε με μεταπτυχιακή εκπαίδευση είτε με εκπαιδευτικά σεμινάρια σε θέματα εκπαίδευσης ειδικής αγωγής και μαθησιακές δυσκολίες (δυσλεξία, αυτισμός, δυσγραφια, δυσορθογραφία).

 

Ράνια Ντρε - Δασκάλα πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης, στο τμήμα σχολικής μελέτης δημοτικού και ενισχυτική διδασκαλία μαθητών δημοτικού.

 

Στέφανος Νικολαΐδης - Ο Φιλόλογος μας είναι Πτυχιούχος αριστούχος φιλοσοφικής σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών. Διδάσκει στο τμήμα σχολικής μελέτης δημοτικού, γυμνασίου και λυκείου και ενισχυτική διδασκαλία φιλολογικών και θεωρητικών μαθημάτων. Ο Στέφανος ήταν μαθητής στα τμήματα υπολογιστών στο εκπαιδευτικό μας κέντρο στη σχολική ηλικία του και απέκτησε τις πιστοποιήσεις IC3 και Microsoft Office Specialist.

 

Μάριος Καγιαντάς - Χημικός μηχανικός, τελειόφοιτος Εθνικού Μετσόβιου Πολυτεχνείου, στο τμήμα σχολικής μελέτης γυμνασίου και λυκείου και ενισχυτική διδασκαλία θετικών μαθημάτων.

 

Δήμητρα Γκίνη - Καθηγήτρια στα παιδικά τμήματα μαθημάτων υπολογιστών.

 

Νίκος Δάβαρης - Καθηγητής πληροφορικής, μαθήματα γλώσσας Python και προγραμματισμού.

 

Ιωάννα Γκίνη - Καθηγήτρια γερμανικής φιλολογίας για τα μαθήματα γερμανικής γλώσσας.

 

Αγγελική Ταλιούρη - Ισπανόφωνη καθηγήτρια, υπεύθυνη για τα μαθήματα ισπανικής γλώσσας.

 

Άννα Τζανέτου - Καθηγήτρια κινεζικών με εμπειρία στη διδασκαλία της κινεζικής γλώσσας σε Έλληνες, αλλά και στη διδασκαλία ελληνικών σε κινέζους που κατοικούν στην Ελλάδα.

 

Ντέμη Μωραΐτου - Σύμβουλος Επικοινωνίας, Εκπαιδεύτρια Ενηλίκων, Gestalt Coach.