Πρωτάθλημα MOS Championship 2021

Ο πανελλήνιος τελικός Πρωταθλήματος Microsoft Office Specialist επιστρέφει και θα είναι πιο εντυπωσιακό από ποτέ!  

Η διοργάνωση της ACTA – Τεχνοβλαστός ΑΠΘ υπό την αιγίδα του Υπουργείου Παιδείας & Θρησκευμάτων και με την ευγενική χορηγία της Microsoft, θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 30 Οκτωβρίου 2021, από τις 10.00 έως τις 16.00, στον «Φάρο» του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (Λ. Συγγρού 364, Καλλιθέα).   

Με την τήρηση όλων των υγειονομικών μέτρων για την προστασία της δημόσιας υγείας, οι 100 καλύτεροι της χώρας στο MS Word, το MS Excel και το MS PowerPoint (έκδοση 2019) θα διαγωνιστούν δια ζώσης για μια θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα MOS 2021, το οποίο θα διεξαχθεί τον προσεχή Νοέμβριο.  

Με θέα τον λόφο της Ακρόπολης   

Για πρώτη φορά στην ιστορία του ελληνικού τελικού του Πρωταθλήματος, η διεξαγωγή των εξετάσεων βγαίνει από τις εγκαταστάσεις της Microsoft στην Αθήνα και … προσγειώνεται σε έναν διαφορετικό και πλήρως εντυπωσιακό χώρο! 

Ο «Φάρος» του ΚΠΙΣΝ δεσπόζει στην κορυφή του νέου κτιρίου της Εθνικής Λυρικής Σκηνής και περιβάλλεται από γυαλί, προσφέροντας πανοραμική θέα σε όλη την Αθήνα, τον Πειραιά και τον Σαρωνικό Κόλπο, ενώ βρίσκεται σε απευθείας οπτική επαφή με τον λόφο της Ακρόπολης.  

Σε αυτό το πανέμορφο μέρος, οι νέοι 13 – 22 ετών από όλη την Ελλάδα που πέρασαν με επιτυχία τους Προκριματικούς Αγώνες θα δώσουν τον καλύτερό τους εαυτό για μια θέση στους τρεις (3) καλύτερους της χώρας.  

Ξεναγήσεις και δώρα για όλους 

Αξιοποιώντας πλήρως τον εξωτερικό χώρο, το πρόγραμμα της ημέρας περιλαμβάνει δωρεάν ξεναγήσεις ώστε να γνωρίσουν όλοι οι συμμετέχοντες το μεσογειακό τοπίο του Πάρκου. 

Επίσης, όλα τα παιδιά που συμμετέχουν στη διοργάνωση θα παραλάβουν ένα gift box με αναμνηστικά δώρα και θα απολαύσουν στο διάλειμμα της εξεταστικής διαδικασίας δωρεάν μεσημεριανό γεύμα 

Last Call για τα Προκριματικά 

Με την αντίστροφη μέτρηση για τον Ελληνικό Τελικό να έχει ξεκινήσει, θα θέλαμε να σας υπενθυμίσουμε ότι υπάρχει ακόμη η δυνατότητα για συμμετοχή στους Προκριματικούς Αγώνες.  

Όποιος μαθητής γυμνασίου ή λυκείου ή φοιτητής 1ου ή 2ου έτους, επιθυμεί να δώσει εξετάσεις στα Προκριματικά για μια θέση στον Τελικό της 30ης Οκτωβρίου, μπορεί να επικοινωνήσει μαζί μας και η εξέταση να γίνει μέχρι και το Σάββατο 16 Οκτωβρίου.

ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΣΗΜΕΙΩΣΗ

Οι προϋποθέσεις συμμετοχής που αφορούν στη διενέργεια COVID – 19 test για την είσοδο των παιδιών στον εσωτερικό χώρο του Ελληνικού Τελικού θα συμμορφώνονται με τις επικαιροποιημένες οδηγίες των αρμόδιων Αρχών.

Σε περίπτωση κυβερνητικής οδηγίας που επιβάλλει περιορισμούς κυκλοφορίας για την αντιμετώπιση της διασποράς της COVID-19, πιθανά να υφίσταται ανάγκη τροποποίησης, αναβολής ή ακύρωσης του ελληνικού σκέλους του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος.